tamtimforuma

forum mindenről, ami az embereket érinti

Üzenet

Itt lehet üzenni egymásnak.( de nem beszólni ám!)

Re: Üzenet

HozzászólásSzerző: k.agnes » 2010.06.22. 17:50

Kedves Tamtim!

Nem tudom, hogy miért nem ment át az email, elküldöm még egyszer, amit tegnap írtam neked.
Nem szoktam olvasni ébredjeteket, talán régen a középiskolás barátnőm adott nekem, de az már nagyon régen volt.
Milyen váróteremben alszol el? Mész orvoshoz?
Tényleg mi az örök szerelem alapja?
Szerintem Jazolinak igaza van, a bizalom és a közös cél nagyon fontos a kapcsolatokban, de ez nálunk sajnos nincs meg, és reménykedem, hogy végre felfogja már a pasim, hogy tényleg vége köztünk mindennek.
Írd le kérlek az igaz szerelem alapját!
Várom és küldöm a mailt.
Ölellek én is.
Ági
k.agnes

HozzászólásSzerző: tamtim » 2010.06.23. 17:17

szia , igen voltam orvosnál, és nagyon korán ott kellett lennem, de aztán minden ment simán.
csak azért kérdeztem, olvasol e. mert abban neked sok olyan hasznos dolog van, ami érdekelne , szerintem.
Jazoli nagyon is igazat irt, mert kell a bizalom, és közös cél, én a célnak megjelölném Jehovát, az Ő útját, és , ha mindketten azon járnak, akkor azt az utat boldogan járják.
Persze fontos a szeretet és a tisztelet is. Ez is a szeelem alapja.
Majd még irok.
Üdvözletem...
Jehova velem, fogja az én kezem,,,
tamtim

HozzászólásSzerző: k.agnes » 2010.07.01. 17:01

Szia Tamtim!

Na végre előkerültem, csak ma vizsgáztam.
Írtam emailt.
Igen, neked is és Jazolinak is igaza van az igaz szerelemmel kapcsolatban.
Remélem, hogy egyszer majd nekem is lesz ilyen!
Várom az emailomra a válaszodat!

Üdv.
Ági
k.agnes

HozzászólásSzerző: tamtim » 2010.07.22. 09:01

Ma olvastam el Jazoli tegnapi bejegyzését. Ezt:

"Te jó voltál, és én?

Tegnap elment egy barátom. 23 éve ismertük egymást. Munkatársak voltunk, sporttársak, csapattársak. Szerettem vele lenni egy csapatban. Az Ő mondása volt ez egy-egy mérkőzés után: "Te jó voltál, és én?" Vágyott az elismerésre, a szeretetre, mint ahogy mi is. Talán az egészség után ez a legfontosabb az életünkben. Azon gondolkodom, hogy elégszer mondtam-e neki, hogy Te nagyon jó voltál...

Megbeszéltük, hogy összeszedi magát, és jön velünk a pályára. Nem túl meggyőzően mondta. Tudta, hogy nem fog többet passzolni nekem, a megszokott pályánkon legalábbis nem...

Soha nem felejtem el a szemét, ahogy nézett rám, amikor visszafordultam, a kórterem ajtajából. Megnyugvás volt a tekintetében."

Őszinte részvétem és baráti ölelésem Neked, Nektek!

(Ezt nem muszáj elolvasni, itt én emlékezem egy 33 éves barátunkról.)

Tegnap itt volt az egyik legigazibb barátnőm, ő nem hivő, de szeretet van benne, a maxImum, ami csak egy emberbe belefér, és nálam ez a fontos, nem az, hogy miben hisz, vagy miben nem.
Náluk minden év augusztusában gulyáspartira jövünk össze , már több, mint 15 éve.
Ilyenkor vagyunk ott harmincan is, családok gyerekestől... megszoktuk egymást, örülönk egymásnak, és olyan normális (volt) hogy augusztusban, Mónikánál gulyásparti, és ott van Kati, a huga, a férjével Tomival, ( aki ugy néz ki mint Mel Gibbson) , és a két kIs lányukkal, és ott van Laci a feleségével, és ott van Andris a csajával, és Ancsi a férjével és gyerekeivel, és a másik Kati a férjével és gyerekeivel, aztán a felnőttebb gyerekek a csajaikkal, és persze, mi is a gyerekeinkkel...
3 évvel ezelőtt, december 13-án az emlitett Tomi, aki 33 éves volt akkor, egy reggel elment meloba, és autóbalesetet szenvedett, rögtön meghalt 3 másik társával együtt, ugyanis egy autó kihajtott a főútra ahol ők mentek, és átdobta őket az ellenirányba egy szembe jövő kamion alá, ami letarolta az autójukat, és rögtön mind a négyen meghaltak.
Egy faluból származtak, négy koporsó állt egymás mellett, és a temetésen sokan voltak. Mindegyik harmincvalahány éves volt... Tomi két kislányt hagyott itt, egy 6 évest, és egy 12 évest. és a feleségét, és a felesége nővérét Mónikát, aki az egyik legigazibb barátnőm, és akinek a férje Bandi, aki az egyik legigazibb barátom, akiknél minden augusztusban összejövünk a gulyáspartira.
A másik évben, mikor már Tomi nem volt, szintén összejöttünk gulyásra, és Tomira emlékeztünk. Nagyon szomorúak voltunk. Már nem volt parti, és a rá következő évben sem voltak partik, mert Tomi nélkül nem megy.
Hiányzik egy barát, aki közénk tartozott, aki nélkül nem teljes a társaság, aki nélkül nem lehet jókat nevetni és viccelődni, hülyéskedni, egy halál megváltoztatott sok sok életet, a miénket is és a többiekét is.
Én vagyok az egyetlen a társaságban, aki hivő, aki hisz a feltámadásban.
Én tudom, hogy Tomi hamarosan feltámad, és újra itt lesz köztünk, egy olyan világban, amit Isten előkészitett nekünk, hogy betegség és halál nélkül éljük az örök életünket. Nem lesznek balesetek, nem lesznek betegségek, nem lesznek kórtermek, nem lesz bánat és keserűség... csak bodogság és szeretet, és elmondhatjuk minden nap egymásnak: " Te ma is, nagyon nagyon jó voltál!"

"Soha ne félj kimondani azt, amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz." -Márai

Én tudom, hogy ez igaz, és azért el kell mondanom, hogy TE IS TUDD, AKI OLVASOL, ÉS HISZEL NEKEM...
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
tamtim

HozzászólásSzerző: jazoli » 2010.07.22. 21:24

Tudom.
jazoli

HozzászólásSzerző: tamtim » 2010.07.23. 19:01

nagy baráti ölelésem neked kedves barátom!
tamtim

HozzászólásSzerző: alga79 » 2010.07.23. 21:48

A reklám kedvéért. A napokban kaptam meg a saját példányaimat a Száz szerelmes vers című kötetből. A 100 versből a másodikat én írtam. Itt a borítója:

http://edentol.gportal.hu/picview.php?p ... 34&index=6
alga79

HozzászólásSzerző: tamtim » 2010.07.30. 19:51

SEMMI BAJ, CSAK A SZOKÁSOS, KIKAPCSOLTÁK A NETEM, MEG A TELEFONOM.
jÁROK MELOBA, MÉG BIROM, DE JÖVŐ HÉTEN MÁR OTTHON MARADOK REMÉLEM.

MINDENKIT ÜDVÖZLÖK.

nemjó dolog a szegénység és a betegség igy együt.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
tamtim

HozzászólásSzerző: jazoli » 2010.07.31. 09:29

Kitartás Kedves! Sokáig mentél már lefelé a hullámvasúton, lassan jön a felfelé menő szakasz.
jazoli

HozzászólásSzerző: k.agnes » 2010.08.01. 09:43

Szia kedves Tamtim!

Már nagyon aggódtam érted, hogy hová tűntél, de látom, hogy gondjaid vannak sajnos,emiatt nem hallunk felőled.
A gondok és a betegség elviseléséhez, a kitartáshoz erőt kívánok neked!
Vigyázz magadra!

Ölellek.
Ági
k.agnes

HozzászólásSzerző: tamtim » 2010.08.29. 08:40

Jazoli kedves, gondolok Rátok!!!! Remélem hamar otthon lesztek, és minden rendben lesz! Imádkozom is értetek, és üdv NEKTEK, és ÖLELÉSEM!

nektek küldöm:

http://www.youtube.com/watch?v=Ocre1RhA ... re=related
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
tamtim

HozzászólásSzerző: jazoli » 2010.09.04. 19:11

Eszembe jutottatok lányok! Nálunk is vannak vidám traktorok :lol:
traktorok.jpg
jazoli

HozzászólásSzerző: tamtim » 2010.09.04. 19:45

a traktorok mindehol vidámak, köszi! :)
Ezek valami árvizelháritó traktorok... nagyon akart a traktorista :)) "mindent bele!"

má éppen készülök ide irni, ha hozzáengednének a laptopomhoz....
Jazoli ölelésem!!!!
tamtim

Előző

Vissza: Üzenetek, üdvözletek és hasonlók...Vagyis ez a DUMAKANYAR:)